Bičių pienelis, liofilizuotas

5,8019,90

Bičių pienelyje gausu vitaminų, mineralinių medžiagų, flavanoidų, baltymų, amino rūgščių. Šios medžiagos labai naudingos odai.

5,80

Liko 1

Daugiau19,90

Neturime

Bičių pienelis yra naudingomis medžiagomis turtingas bičių produktas. Jame gausu vitaminų, mineralinių medžiagų, flavanoidų, baltymų, amino rūgščių.

Kuo jis naudingas?:

  • tonizuoja odą, gerina kraujotaką
  • skatina odos regeneraciją, raukšlės tampa mažiau matomos
  • didina odos elastingumą
  • minkština, drėkina odą
  • tinka jautriai, išsausėjusiai odai
  • normalizuoja riebalinių liaukų sekreciją dėl to tinka problematiškai, užterštai, spuoguotai odai
  • ramina sudirgusią odą
  • saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, saulės UV spindulių.
  • veikia kaip puikus antioksidantas
  • stiprina plaukus ir nagus
  • gerina plaukų būklę, puikiai juos drėkina,

 

geriausias iki 03-2022

Tirpus vandenyje, netirpus aliejuje.

Rekomenduojama koncentracija produktuose 1 – 5 %.

Dėti į kosmetikos priemones gamybos pabaigoje, C fazėje, prieš tai ištirpinus nedideliame kiekyje šilto skysčio.

Gali sukelti alerginę reakciją. Sergantys šienlige, alergiški bičių produktams neturėtų naudoti šio produkto.

Maitinantis, riebus kūno kremas

  • sviestmedžio aliejus, mangų ar kitas sviestas -10 g
  • avokadų aliejus- 10g
  • ramunėlių hidrolatas -30 ml
  • glicerinas – 2 ml
  • kviečių emulsinio vaško – 2 g
  • bičių vaško-1 g.
  • bičių pienelio – 2 g
  • ekokonservantas – 8 lašai
  • rožmedžių ar kito ea – 10 lašų

Aliejus su vaškais dedame į vieną induką (stiklinę), o hidrolatą (25ml) su glicerinu į kitą. Abu indukus įstatome į indą (puodą ) su vandeniu ir šildome, kol vaškas ištirpsta (maždaug iki 70 laipsnių ).Tada hidrolatą po truputį pilame į indą su aliejų mišiniu ir plakame. Turi matytis, kad fazės susijungia ir gaunasi vienalytis skystis. Pamaišome, paliekame atvėsti. Kai kremas atvėsta maždaug iki kūno temperatūros, pridedame likusiame šiltame hidrolate išmaišytą bičių pienelį. Vėl kremą gerai išmaišome, paplakame. Po lašą sulašiname konservantą ir ea.