Imbierų ( Zingiber officinale) eterinis aliejus

4,50

Imbierų eterinis aliejus yra šildantis, tonizuojantis, gerinantis kraujo apytaką. Kosmetiniais tikslais rekomenduotinas riebios odos priežiūrai, plaukų augimo skatinimui.

4,50

Liko 8

Augimo būdas: Ekologiškas sertifikuotasIšgavimo būdas: Distiliuota garaisKilmės šalis: Indija Produkto kodas: 600000 Kategorija:

Imbieras nuo senų laikų vartojamas kaip prieskonis, kuris dėl savo aštraus skonio veikia šildančiai, stimuliuojančiai. Šis eterinis aliejus išgaunamas iš džiovintų šaknų jas distiuojant vandens garais.

Imbierų eterinis aliejus yra šildantis, tonizuojantis, gerinantis kraujo apytaką. Dėl to puikiai tinka masažams, siekiant sumažinti raumenų įtampą, juos atpalaiduoti. Kosmetiniais tikslais rekomenduotinas riebios odos priežiūrai.

Dėl šildančio poveikio ir kraujo apytakos gerinimo, naudotinas plaukų augimo skatinimui.

Aromaterapijos specialistai imbierų eterinį aliejų rekomenduoja kaip afrodiziaką, mažinantį nuovargį, gerinantį minčių  koncentraciją.

Mišiniuose su baziniais aliejais siūloma vartoti ne daugiau nei 1-1,5%.Dera mišiniuose su citrusų, rozmarinų, kedrų, vetiverijų aliejais.