Italinių šlamučių eterinis aliejus (Helichrysum italicum)

15,90

Šlamučio eterinis aliejus vienas pagrindinių prieš senėjimą veikiančių eterinių aliejų aromaterapijoje.

 

15,90

Liko 3

Augimo būdas: NeekologiškasIšgavimo būdas: Distiliuota garaisKilmės šalis: Prancūzija Produkto kodas: 355000 Kategorijos: , ,
  • Italinio šlamučio eterinis aliejus tradiciškai naudojamas regeneruojanti, raminanti, nuotaiką gerinanti priemonė.
  • Galima naudoti esant strijoms, įvairios kilmės randams.
  • Šlamučio eterinis aliejus padeda esant išsiplėtusioms venoms, kapiliarams.
  • Kosmetikos produktuose šlamučio aliejus naudojamas kaip vienas pagrindinių prieš senėjimą veikiančių eterinių aliejų.

 

  • Veidui: naudoti atskiedus simondsijų, migdolų, avokadų aliejuje ar kitame, jūsų mėgstamam aliejuje. Įlašinti 6 lašus šlamučių eterinio aliejaus į 30 ml bazinio aliejaus.
  • Kūnui: 20 lašų šlamučių eterinio aliejaus į 60 ml bazinio aliejaus.
  • Vonia: 10 lašų šlamučių eterinio aliejaus į puodelį pieno, mišinį supilti į vonią.
  • Patalpų garinimui: keletas lašų šlamučių eterinio aliejaus lašinama ant turimo kvapų difuzerio. Garinti ne ilgiau kaip 20 minučių.
  • Atsargumas: nėščiosioms reikėtų pasitarti su aromaterapijos specialistu bei gydytoju dėl šio eterinio aliejaus naudojimo