Cetearilo alkoholis

2,203,50

Augalinis alkoholinis vaškas, naudojamas kaip koemulsiklis ir tirštiklis, emulsijų stabilizatotorius, odos minkštintojas. Suteikia odai švelnumo pojūtį.

2,20

Liko 8

3,50

Liko 16

Augalinis alkoholinis vaškas, naudojamas kaip koemulsiklis ir tirštiklis, emulsijų stabilizatotorius, odos minkštintojas. Suteikia odai švelnumo pojūtį. Jis naudojamas daugelyje kosmetikos priemonių.

 

Gerai tirpsta aliejuje (50-56 laipsnių temperatūroj). Puikiai tinka plaukų priemonių, kremų, losjonų, kūno sviestų bei šveitiklių gamyboje. Įprastai naudojimas 1-5%.