Benzoino absoliutas (Styrax tonkinensis)

4,50

Pridėjus benzoino į kosmetines priemones jis ne tik suteikia malonų kvapą, bet ir veikia kaip konservantas.

4,50

Liko 10

Išgavimo būdas: Ekstrahuota su tirpikliaisKilmės šalis: Laose Produkto kodas: 20500 Kategorijos: ,

Benzoino absoliutą galima naudoti esant bronchitui, peršalimui. Pridėjus benzoino į kosmetines priemones jis ne tik suteikia malonų kvapą, bet ir veikia kaip konservantas.

  • Puikiai tinka dėti į lūpų balzamus, rankų kremus, nes tinka naudoti esant smulkioms žaizdelėms.
  • Naudojamas kaip aromato fiksatorius kvepalų kompozicijose.
  • Garų inhaliacija: apie 5 ml benzoino į 0,5 l karšto vandens.
  • Šalta inhaliacija: ant skepetaitės užlašinama benzoino tinktūros.
  • Atsargiai naudoti sergant kontaktiniu dermatitu, astma.