Indijos frankincenso (Boswellia serrata) eterinis aliejus

4,80

4,80

Liko 21

Augimo būdas: LaukinisIšgavimo būdas: Distiliuota garaisKilmės šalis: Indija Produkto kodas: 149000 Kategorijos: ,

Frankincenso aliejus dėl savo jauninančių savybių kosmetikoje naudojamas brandžiai odai prižiūrėti.
Esant peršalimo ligoms, rekomenduotina jo įlašinti į masažo mišinį, siekiant sumažinti kosulį, palengvinti kvėpavimą.
Dėl savo įžeminančio, smilkalinio kvapo labai tinkamas meditacijai