Hialurono rūgštis, gelinė

4,9013,90

Šį hialurono rūgšties gelį lygiomis dalimis sudaro 3 rūšių hialurono rūgštis:didelės molekulinės masės , labai mažos ir mažos molekulinės masės. Dėl to šis gelis drėkina išorinius ir gilesnius odos sluoksnius.

4,90

Liko 9

9,00

Liko 14

Daugiau13,90

Neturime

Daugiau5,40

Neturime

Hialurono rūgštis yra biotechnologijų pagalba išgautas šių laikų grožio eliksyras. Kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis savybėmis.
Dėl gilaus drėkinimo hialurono rūgštimi oda tampa lygesnė, minkštesnė, įgauna „apimties“,raukšlės tampa mažiau matomos.

Šį hialurono rūgšties gelį lygiomis dalimis sudaro 3 rūšių hialurono rūgštis: 0,5 proc. didelės molekulinės masės, 0,5 proc. mažos molekulinės masės ir 0,5 proc. labai mažos molekulinės masės .

Taip užtikrinamas ir paviršinis ir gilesnių sluoksnių drėkinimas. Nes kuo mažesnės hialurono molekulės, tuo gali giiau įsiskverbti.

Fasuojama į stiklo buteliukus. Rekomenduojame įsigyti pipetes dėl patogesnio dozavimo.

Ingredients:Aqua, Hyaluronic Acid

Hialuronas naudojamas veido, rankų, kūno kremuose, losjonuose, serumuose, paakių geliuose, plaukų priežiūros priemonėse.

Jis tirpus vandenyje, todėl nemaišykite šios rūgšties į aliejus.

Išviršinis hialurono rūgšties naudojimas yra saugus, tačiau reikia laikytis rekomenduojamų proporcijų. Rekomenduojama iki 10 proc. koncentracija

Naudojimo būdai:

    • *Lašas gelio tepamas ant švarios drėgnos odos. Ant viršaus tepamas kremas.
    • *Į jau pagamintus kosmetikos produktus galite tiesiog įmaišyti iki 10 proc. hialurono rūgšties gelio.

Prieš tai gelį rekomeduotina askiesti nedideliu kiekiu kiekiu hidrolato ar distiliuoto vandens..

  • Kremų gamybos metu pridėkite gelio galutinėje gamybos fazėje (iki 10 proc.), kai produkto temperatūra yra ne didesnė negu 40 laipsnių. Dėl sudėtyje esančios mažos molekulinės masės hialurono gelis gali paskystinti kremą, dėl to reikėtų dėti daugiau emulsiklio (alyvuogių) arba tirštiklio (ksantano).