Kėnių sibiro eterinis aliejus (Abies sibirica)

2,804,50

Sibiro kėnis puiki priemonė garinimui, atpalaiduoja sinuso ertmes nuo gleivių. Tinka maišyti su eukalipto ir arbatmedžio EA, tai padeda išvengti peršalimo ligų.

2,80

Liko 27

4,50

Liko 5

Išgavimo būdas: Distiliuota garaisKilmės šalis: Italija Produkto kodas: 260000 Kategorijos: ,

Sibiro kėnio aliejus puiki priemonė garinimui, atpalaiduoja sinuso ertmes nuo gleivių. Tinka maišyti su eukalipto ir arbatmedžio EA, tai padeda išvengti peršalimo ligų.
Sibiro kėnio aliejus valo, tonizuoja, ir minkština odą.
Galima naudoti esant pūlingiems bėrimams, furunkuliozei.

Naudojimo būdai
Garintuvas: 5-8 lašai
Kosmetikos praturtinimas: 4-8 lašai 10-15 ml bazės
Vonia: 5-7 lašai EA ištirpinto emulsiklyje (pienas, jūros druskos tirpalas, solubolas, skystas muilas, vonios putos)
Įtrynimas: 8-10 lašų 10-15 ml bazės