Rožių šimtalapių eterinis aliejus (Rosa centifolia)

11,90

Rožių produktai yra naudojami kaip priemonė prieš raukšlių susidarymą. Rožių aliejus laikomas moterišku afrodiziaku.

11,90

Liko 4

Išgavimo būdas: Ekstrahuota su tirpikliaisKilmės šalis: Bulgarija Produkto kodas: 80002 Kategorijos: , ,

Rožių produktai naudojami kosmetikos gaminiuose ne tik dėl puikaus kvapo, bet ir kaip prevencinė priemonė prieš senėjimą, raukšles. Rožių aliejus laikomas moterišku afrodiziaku. <strong>Kvapas kaip damaskinių rožių aliejaus</strong>.<strong>Vėsioje vietoje kristalizuojasi.</strong></p>

Rožių aliejus dera su santalo, pelargonijų, jazminų, gvazdikėlių ir imbierinių citrinžolių, bergamočių, vetiverijų ir kitais eteriniais aliejais

Kvepalai „Egzotika“:

  • Pačiulių ea 12 lašų
  • Rožių absoliutas – 3 lašai
  • Ylang-ylang ea – 2 lašai
  • Cinamonų lapų ea – 1 lašas
  • Bazė 20- 30 ml spirio arba simondsijų aliejaus.
  • Šaltinis:«Nature’s Gift» Newsletter November 2008, Marge