Emulsinis vaškas (kviečių)

2,4012,40

Šis natūralus augalinės kilmės emulsiklis turi drėkinamųjų savybių, lengvai naudojamas, emulsijoje išlaiko iki 60 proc. aliejinės fazės

2,40

Liko 5

5,00

Liko 12

12,40

Liko 11

Tai yra augalinis emulsiklis iš kviečių glikozidų  (Cetearyl wheat straw glycosides (and) cetearyl alcohol)
Šis natūralus  augalinės kilmės emulsiklis turi drėkinamųjų savybių, lengvai naudojamas, emulsijoje išlaiko iki 60 proc. aliejinės fazės. Lydymosi temperatūra: 60 ° C

Naudojimo koncentracija: 2-5%, man patiko kremo tekstūra dedant 3 g emulsiklio  (nubrauktas 5 ml šaukštelis) į 65 ml kremo (60 pr. skysčio fazės, 40 pr. aliejinės fazės)
Naudojimo sritys:
Naudojamas kremuose, pieneliuose, losjonuose,
Praktiniai patarimai (kaip gaminti):
Pašildyti atskiruose induose 1) aliejinę fazę su joje įdėtu emulsikliu ir 2) vandens fazę iki maždaug 60 laipsnių (kol išsilydo emulsiklis ir kieti aliejai, juos gerai išmaišyti). Tada plakant sumaišyti fazes. Atvėsus maždaug iki 30-40 l. sulašinti eterinius aliejus, įdėti konservantus (jei nenurodyta jų aprašyme kitaip). Kartkartėm pamaišant atvėsinti iki kambario temperatūros,