Natūralus (augalinis) vitaminas E

3,505,00

Šis natūralus vitaminas E yra išgautas iš augalinių aliejų. Jis prailgina kosmetinių produktų galiojimo trukmę (natūraliai stabilizuoja).

3,50

Liko 42

5,00

Liko 22

Šis natūralus vitaminas E yra išgautas iš augalinių aliejų. Jis prailgina kosmetinių produktų galiojimo trukmę (natūraliai stabilizuoja). Taip pat yra natūralus antioksidantas (stabdo odos senėjimą). Yra gelsvas, klampokas skystis.

Inci: D- mixed tocopherol

Naudoti:
1) kaip konservantą 0,5-1,5 proc.
2) praturtinant kosmetinius produktus kremus ir aliejus.