Laurenių japoninių (Litsea cubeba) eterinis aliejus

3,60

Jis žvalina, gerina nuotaiką. Kosmetiniais tikslais naudojamas riebios, spuoguotos odos priežiūrai.

3,60

Liko 2

Augimo būdas: LaukinisIšgavimo būdas: Distiliuota garaisKilmės šalis: Turkija Produkto kodas: 50001 Kategorijos: ,

Gaivaus citrusinio kvapo su gėlių prieskoniu, panašaus į citrinžolių, aliejus.

Jis žvalina, gerina nuotaiką.
Kosmetiniais tikslais naudojamas riebios, spuoguotos odos priežiūrai.

Tinka naikinti nemalonius kvapus.
Į dubenį vandens įlašinę 5-10 lašų laurenių ea, turėsite kvapnų valiklį įvairiems namų paviršiams.