Akcija!

Nakvišų aliejus , ekologiškas

5,809,90

Puiki priemonė nuo raukšlių susidarymo. Tinka probleminių odos vietų priežiūrai. Nakvišų aliejus veikdamas raminamai padeda įveikti odos paraudimus ir niežėjimą.

Daugiau 5,80

Neturime

Daugiau9,90

Neturime

Augimo būdas: Ekologiškas sertifikuotasKilmės šalis: Vokietija Produkto kodas: 113000 Kategorijos: , ,
  • Kosmetinis poveikis
    Moksliniais tyrimais įrodyta, kad natūralūs gamtiniai antioksidantai saugo odą nuo ultravioletinių spindulių, paruošdami ją iš vidaus, stimuliuodami odos apsauginius mechanizmus. Nakvišų aliejuje esantis vitaminas E neutralizuoja toksinius fiziologinių procesų metu organizme susidarančius laisvuosius radikalus.
  • Puiki priemonė nuo raukšlių susidarymo.
  • Padeda esant egzemai, dermatitams, odos suerzinimams. Tinka probleminių odos vietų priežiūrai.
  • Nakvišų aliejus veikdamas raminamai ir slopina uždegimą, padeda įveikti odos paraudimus ir niežėjimą egzemos, žvynelinės atvejais.
  • Aliejumi tepant nudegimo sukeltus randus ar saulės nudegintą odą, ji daug greičiau atsinaujina.
  • Riebalų rūgštys (linolo, γ linoleno rūgštis), esančios nakvišų aliejuje, labai reikalingos odos barjerinei funkcijai palaikyti – esant laisvųjų radikalų atakoms, perdozavus ultravioletinių spindulių, pvz., per ilgai pabuvus saulėje. Be to, riebalų rūgštys slopina fermento 5-α reduktazės veiklą, kuris yra pagrindinis riebios odos kaltininkas. Todėl jos naudingos esant acne vulgaris (paprastieji spuogai) bei alerginėms odos reakcijoms.
  • Aliejus stiprina plaukus, nagus, gražina odą

Specifinio kvapo, nes nerafinuotas.

Naudojimo koncentracija 1-50 %.