Rozmarinų eterinis aliejus (Rosmarinus officinalis)

3,204,80

Rozmarino eterinis aliejus reguliuoja odos sebumo išsiskyrimą, sutraukia poras, tinka naudoti esant aknei, inkštirams, kuperozei
Jis tinka greitai besiriebaluojantiems, slenkantiems plaukams prižiūrėti.

3,20

Liko 8

4,80

Liko 4

Augimo būdas: Ekologiškas sertifikuotasIšgavimo būdas: Distiliuota garaisKilmės šalis: Ispanija Produkto kodas: 52002 Kategorijos: , , , , , ,
  • Rozmarino eterinis aliejus reguliuoja odos sebumo išsiskyrimą, sutraukia poras, tinka naudoti esant aknei, inkštirams, kuperozei
  • Jis gali būti naudojamas senstančios odos, turinčios raukšlių ir pigmentinių dėmių, priežiūrai.
  • Rozmarino eterinis aliejus labai naudingas liekninamųjų kūno priežiūros priemonių gamyboje,tame tarpe ir anticeliulitinių
  • Rozmarino eterinis aliejus dažnai sutinkamas plaukų priežiūros priemonėse. Jis tinka greitai besiriebaluojantiems, slenkantiems plaukams prižiūrėti.
  • Šį aliejų rekomenduojama garinti siaučiant įvairiems virusams, gripui.

Informacija parengta remiantis:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25842469/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22517595/
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0021967311002755

  • Energizuojanti vonia: į 2 valgomus šaukštus bazinio aliejaus įlašinti po 3 lašus rozmarino, citrinos ir eukalipto EA ir šį mišinį ištirpinti vonioje.
  • Patalpų garinimas: 4-5 lašai 15 kv. m patalpai
  • Masažas: 5 lašai 10 g bazės
  • Kosmetikos praturtinimas : 3 lašai 5 g bazės

Atsargumas
Epilepsija sergantys ir turintys aukštą kraujospūdį žmonės turėtų atsargiai naudoti rozmarino EA