Akcija!

Azeloglicinas (azelaino rūgšties produktas)

4,406,70

Azeloglicinas yra skirtas šviesinti, lyginti odos spalvą, Jis mažina sebumo gamybą ir spuogų atsiradimą.

4,40

Liko 4

6,70

Liko 2

Azeloglicinas yra medžaga, pagaminta azelaino rūgšties pagrindu. Jos poveikis analogiškas azelaino rūgščiai, tik dar su papildoma drėkinimo funkcija..

  • Azeloglicinas yra skirtas šviesinti, lyginti odos spalvą, blukinti įvairias dėmes (pigmentines, nuo spuogų ir pan.). Rezultatas matomas jau po 3 savaičių!
  • Šis aktyvus ingredientas labai tinka riebiai, seborėjinei odai, nes mažina odos riebalavimąsi.
  • Taip pat azeloglicinas pasižymi bakteriostatiniu ir baktericidiniu poveikiu prieš aerobines ir anaerobines bakterijas. Jis efektyviai veikia prieš Propionibacterium acnes ir Staphylococcus epidermidis bakterijas, kurios sukelia spuogus. Net ir po ilgo vartojimo, bakterijos netampa atsparios produktui.
  • Mažina inkštirų susidarymą
  • Šis produktas tinka naudoti esant rožinei, kuperozinei odai. Jį naudojant oda mažiau rausta.
  • Sudėtyje esantis glicinas veikia drėkinančiai, didina odos elastingumą. Dėl to azeloglicinas tinkamas ir sausai, dehidratuotai odai.
  • Nėra fototoksiškas.

Inci: Potassium Azeloyl Diglycinate.

Informacijos šaltiniai:

  • gamintojo aprašymas,
  • Berardesca, Enzo, et al. „Clinical and instrumental assessment of the effects of a new product based on hydroxypropyl chitosan and potassium azeloyl diglycinate in the management of rosacea.“
  • Journal of cosmetic dermatology 11.1 (2012): 37-41. , Viyoch, Jarupa, et al. „Effects of trans-4-(aminomethyl) cyclohexanecarboxylic acid/potassium azeloyl diglycinate/niacinamide topical emulsion in Thai adults with melasma: a single-center, randomized, double-blind, controlled study.“ Current Therapeutic Research 71.6 (2010): 345-359.

Naudoti 3-10 %.

Skystas, lengvai įmaišomas į bet kokį kremą ar hidrolatą.

Tonikas riebiai, spuoguotai odai:

  • Levandų hidrolatas – 45 ml
  • Azeloglicinas – 5 ml