Hialurono rūgštis milteliais -labai mažos molekulinės masės (apie 50KDA)

5,5016,50

Kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis savybėmis.
Dėl gilaus drėkinimo hialurono rūgštimi oda tampa lygesnė, minkštesnė, įgauna „apimties”.

12,50

Liko 4

5,50

Liko 6

16,50

Liko 1

Hialurono rūgštis yra biotechnologijų pagalba išgautas šių laikų grožio eliksyras. Kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis savybėmis.
Rinkoje paplitęs hialuronas, išgautas iš gaidžių skiauterių – tai tradicinis gavybos būdas. Tačiau ekologiškų produktų gamintojai hialurono rūgštį išgauna iš bakterijų biofermentacijos būdu. „AromaNatural” siūlo būtent tokį hialuroną.
Dėl gilaus drėkinimo hialurono rūgštimi oda tampa lygesnė, minkštesnė, įgauna „apimties”,raukšlės tampa mažiau matomos. Hialurono rūgšties natūraliai yra odoje, ji yra jungiamojo audinio dalis, tačiau su metais jos mažėja, oda glemba, praranda jaunatviškumą, elastingumą, sausėja.

 Mažos molekulinės masės hialurono rūgštis giliau įsigeria ir drėkina, bet jis negelina skysčio.

Jei norite turėti gelio pavidalo produktą, galite pridėti alavijo gelio arba ksantano miltelių.

Fasuojama į plastikinius indukus. Rekomenduojame įsigyti menteles dėl patogesnio dozavimo.

Hialuronas naudojamas veido, rankų, kūno kremuose, losjonuose, serumuose, paakių geliuose. Jis tirpus vandenyje, todėl nemaišykite šios rūgšties į aliejus. Išviršinis hialurono rūgšties naudojimas yra saugus, tačiau reikia laikytis rekomenduojamų proporcijų.

Rekomenduojama 0,1-1 proc. koncentracija. Paprastai hialurono dedama į kosmetikos priemones 0,2-1 proc.

Į oranžinę mentelę (be kaupo) telpa apie 0,7 g miltelių

Galimi keli gaminimo būdai:

1) Miltelius užpilti nedideliu kiekiu skysčio, palikti išbrinkti ir gerai išmaišyti, išplakti (su mikseriu). Gautą gelį pridėti į kremą baigiamojoje fazėje.

2) Hialuroną lengviau ištirpinti prieš tai miltelius sumaišius su glicerinu ir po to palengva pilant vandenį. Gautą gelį pridėti į kremą baigiamojoje fazėje.

3) Į miltelius po truputį pilti skystį ir gerai maišyti. Gautą gelį pridėti į kremą baigiamojoje fazėje.

Gautą koncentruotą gelį galima atskiesti skysčiu iki 0,2-1 proc. ir jį naudoti gryną prieš tepant kremą.

Taip pat kaip intensyvios priežiūros kaukę, užtepant storesnį sluoksnį, palaikant apie 15 min ir nuvalant perteklių

Jei užsitepus hialurono rūgšties gelio ar kremo su hialurono rūgštimi vietoj drėkinimo jaučiame sausumą ar tempimą, reikia mažinti HA koncentraciją. Tinkama HA koncentracija yra labai individuali. Pradėkite nuo mažesnės.

Naudojant tik LMM hialuroną, reikia dėti daugiau emulsinio vaško, nei įprastai, nes kitaip kremas gausis skystokas.