Hialurono rūgštis milteliais (apie 1500 KDA)

4,5013,90

Kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis savybėmis.

Daugiau 13,90

Neturime

10,90

Liko 3

4,50

Liko 6

Hialurono rūgštis yra biotechnologijų pagalba išgautas šių laikų grožio eliksyras. Kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis savybėmis.
Rinkoje paplitęs hialuronas, išgautas iš gaidžių skiauterių – tai tradicinis gavybos būdas. Tačiau ekologiškų produktų gamintojai hialurono rūgštį išgauna iš bakterijų biofermentacijos būdu. „AromaNatural” siūlo būtent tokį hialuroną.
Dėl gilaus drėkinimo hialurono rūgštimi oda tampa lygesnė, minkštesnė, įgauna „apimties”,raukšlės tampa mažiau matomos. Hialurono rūgšties natūraliai yra odoje, ji yra jungiamojo audinio dalis, tačiau su metais jos mažėja, oda glemba, praranda jaunatviškumą, elastingumą, sausėja.

 Mažos molekulinės masės hialurono rūgštis giliau įsigeria ir drėkina, bet jis negelina skysčio.

Stambios molekulinės masės hialurono rūgštis drėkina paviršinį odos sluoksnį. Ji sumaišyta su skysčiu virsta geliu. Gali būti naudojamas ir kremo struktūrai patirštinti.

Kosmetikos gamintojos paprastai deda į gaminamas priemones abi hialurono rūgšties rūšis (santykiu 1:1). Šiuo atveju yra drėkinami ir viršutiniai ir gilesni odos sluoksniai.

Fasuojama į plastikinius indukus. Rekomenduojame įsigyti menteles dėl patogesnio dozavimo.

 

Hialuronas naudojamas veido, rankų, kūno kremuose, losjonuose, serumuose, paakių geliuose. Jis tirpus vandenyje, todėl nemaišykite šios rūgšties į aliejus. Išviršinis hialurono rūgšties naudojimas yra saugus, tačiau reikia laikytis rekomenduojamų proporcijų.

Rekomenduojama 0,1-1 proc. koncentracija.

Į oranžinę mentelę (be kaupo) telpa apie 0,3 g miltelių

Gamybos eiga: hialurono miltelius reikia išmaišyti nemažame kiekyje skysčio, kurį reiktų išskaičiuoti iš vandens fazės. Gausite normalų gelį, kurį įmaišysite į kremą. Kitas variantas- berti miltelius į jau pagamintą kremą (baigiamojoje fazėje, prieš konservantą) ir gerai išmaišyti.