Kedrų atlasinių (Cedrus atlantica) eterinis aliejus

2,604,20

Dermatologijoje ir kosmetikoje eterinis kedrų aliejus naudojamas inkštiruotai, uždegiminei odai.

2,60

Liko 17

4,20

Liko 1

Augimo būdas: Ekologiškas sertifikuotasIšgavimo būdas: Distiliuota garaisKilmės šalis: Marokas Produkto kodas: 18002 Kategorijos: , , , ,

Dermatologijoje ir kosmetikoje eterinis kedrų aliejus naudojamas inkštiruotai, uždegiminei odai. Kedrų atlasinių eterinis aliejus taip pat rekomenduojamas riebių plaukų priežiūrai, kai yra pleiskanų ar slenka plaukai.

Vartojimo būdai ir dozės:

  • Voniai: 4-7 lašai (lašus ištirpinti solubole, polisorbate 80 ar grietinėlėje).
  • Masažui: 5 lašai į 10 ml pagrindinio masažo aliejaus.
  • Inhaliacijai: 3 lašai į 1 l karšto vandens.
  • Kosmetikai: 5 lašai į 5 g kremo, toniko, šampūno ar skalavimo skysčio.
  • Aromatinei lempai: 4-7 lašai 5 m2 patalpos ploto.