Mandarinų raudonųjų (Citrus reticulata) eterinis aliejus

3,805,30

Kosmetikoje gali būti naudojamas odai stangrinti, skysčių susilaikymui mažinti, odos kraujotakai gerinti, kaip anticeliulitinė priemonė, strijų profilaktikai.

3,80

Liko 3

Daugiau5,30

Neturime

Augimo būdas: EkologiškasIšgavimo būdas: Šalto spaudimoKilmės šalis: Italija Produkto kodas: 10002 Kategorijos: ,

Mandarinų eterinis aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdu iš mandarininio citrinmedžio (Citrus reticulata) vaisių žievelių.

Mūsų parduodamo nestandartizuoto aliejaus kvapas yra daug švelnesnis,ne toks saldus kaip kad nulupto mandarinų žievelių kvapas.

Kosmetikoje gali būti naudojamas odai stangrinti, skysčių susilaikymui mažinti, odos kraujotakai gerinti, kaip anticeliulitinė priemonė, strijų profilaktikai. Galima naudoti turint spuoguotą, suglebusią, raukšlėtą odą.

Masažas: 6-7 lašai 15 ml bazės.
Kosmetikos priemonių praturtinimas: 5-8 lašai 15 ml bazės.
Naudojimas į vidų: 1 lašas sumaišytas su maisto produktais.
Kambario garinimui: 3-5 lašai 15 kv. metrų patalpai.

Atsargumas
Atsargiai naudoti gryną ant odos.
Naudojant aliejų  negalima būti tiesioginiuose saulės spinduliuose.
Laikyti vėsiai, tamsioje vietoje.